MPM  >  Gig & event  >  Aktuellt

<          1     2     3     4     5          >


Kungliga Musikhögskolan (KMH) - Tuff men grymt rolig och värdefull

 
 

Tuff men grymt rolig och värdefull utbildningstid för Sigge Andersson, Karl Ljungholm och Joel Oscarsson Löwgren som alla tre antagits till världens näst äldsta musikhögskola, Kungliga Musikhögskolan (KMH) i Stockholm. Med anor från 1700-talet räknas utbildningen idag till en av världens främsta inom musik och artistisk verksamhet!

MPM gratulerar stolt våra tre Crew medlemmar och ser med spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda! Stay tuned!

 

Foto: Åke E:son Lindman, Kungliga Musikhögskolan (KMH).

2024-06-12 (2024-06-22) • MPM


Guldregn över Matilda Oscarsson Löwgren

Matilda Oscarsson Löwgren prisas med musikstipendium instiftat av svenska jazzlegendaren Ulf Johansson Werre! Ett hedersamt tillkännagivande av Lundellska skolan (Skrapan).

Vi på MPM är grymt stolta över att ha Matilda med i vårt Crew och ser fram emot att följa hennes artistiska äventyr på folkhögskolan Framnäs - Pop & Rock!

 
 

Foto: Matilda Oscarsson Löwgren.

2024-06-05 • MPM


Historisk konsert med spännande tillkännagivande

Vårkänslorna spirade när Uppsala University Jazz Orchestra intog Universitets anrika aula förra veckan. Tillsammans med eminente Ulf Johansson Werre bjöd kvällen på många musikaliska överraskningar för de drygt 1.500 åskådarna.

 
 
 

Dessutom tillkännagavs storbandets nye konstnärliga ledare - Jazzstjärnskottet Erik Tengholm! Nu stundar en spännande tid för UUJO och vi ser förväntansfullt på vad framtiden har att erbjuda.

MPM representerades av WILHELM, som lirade flera sköna solon under kvällen! Bland annat tillsammans med Ulf Johansson Werre på piano och leadsaxofonist Anders Öman på klarinett (f.d. lärare vid Kungliga Musikhögskolan, KMH). Numret tillägnades Django Reinhardt med storbandets gitarrist Marcos Cerutti som grym solo feature.

 

Foto (UUJO): MPM MusicPowerMafia. Foto (Erik Tengholm): Mikael Wallerstedt, Uppsala Universitet.

2024-05-13 (2024-06-22) • MPM


Theodore Jousefi tilldelas fint musikstipendium

Theodore Jousefi belönades med fint musikstipendium vid Musikens Hus Vänners ceremoni på Uppsala Konsert & Kongress i tisdags!

Vi på MPM är glada och stolta över att ha Theo med i vårt Crew, men inte alls förvånade över utmärkelsen. Redan som 9-åring utsågs han till årets mest värdefulla spelare på Blue House Youth Jazz Festival 2017!

Missa inte Theo live tillsammans med Skrapans Musikklasser tisdagen den 14 maj och onsdagen den 15 maj i Uppsala!

Kalender >
Artikel (Blue House Youth Jazz Festival 2017) >

 
 
 

Foto: Theodore Jousefi.

2024-04-20 • MPM


WILHELM - Alone on Stage (Porsche Exclusive)

Med rytande saxofon och härlig ungdomlig energi levererade WILHELM good vibes under vårens festevenemang hos Porsche Center, vid nyetableringen i Uppsala. Den officiella invigningen i september med internationella gäster blev en storslagen final för alla festligheter, men även ett kraftfullt startskott för Porsches fortsatt fartfyllda framtid i Mälardalen. Som ensam livemusiker lirade multiinstrumentalisten WILHELM ett exklusivt urval ur showen Alone on Stage med grymma saxtolkningar av de största inom pop och rock. Självklart tillsammans med en hel del egna ännu osläppta låtar!

 
 
 
 

"Grymt kul att lira i Porsches läckra miljö där musik, mat, dryck, dans, konst och bilar möttes i ett paradis av intryck och drömmar. Framför allt att hoppa av scen och dansa loss med gäster och besökare. Vilken upplevelse när världsstjärnan Maria Zeniou samspelade med musiken, akrobatiskt svävande i silkestyg högt upp i det blå! Häftiga och spännande showkvällar som jag redan längtar tillbaka till!"

WILHELM

 

Foto (1-2): Hannah Philip, Porsche Center Uppsala. Foto (3): Christoffer Parning Finnson, Mixrummet.

2023-09-13 (2023-09-25) • MPM


Veronica Maggio hemlig gäst på storslagna jubileumskonserter med UMK

I helgen firade Uppsala Musikklasser 40-års jubileum med två storslagna konserter på Fyrishov. Flera hundra vokalister och instrumentalister bjöd på något utöver det vanliga, när alla elever äntligen fick ta gemensam ton. En grymt skön upplevelse!

Som hemlig artist gästade skolans före detta elev Veronica Maggio - med total stjärnstatus! Med en once-in-a-lifetime version av "17 år" lyfte konserten till nya höjder. Kanske har Uppsalas anthem aldrig platsat bättre än när en vägg av aspirerande tonårsartister samstämt sjunger "Jag ville inte va den som blev kvar!" om sin hemstad ;)

Skämt åsido är det otroligt betydelsefullt och inspirerande att en av Sveriges starkast lysande stjärnor lyfter unga framtida musiker och artister! Ett musikaliskt möte som har stor betydelse för många, både på scen och i publiken!

Från MPM Crew medverkade Theodore i orkestern.

 
 
 

Foto (Veronica Maggio): Bisse Bengtsson. Foto (UMK): Uppsala Musikklasser.

2023-03-20 • MPM


Europas Största Biofestival med WILHELM i Tantolunden Stockholm

 
 

Stockholms ikoniska parkområde Tantolunden blev i lördags hem för Europas största utomhusbiofestival arrangerad av Big Crowd Factory! Med spännande filmvisning och grym livemusik fylldes huvudstaden av good vibes och mysiga upplevelser. En oförglömlig dag för många!

Vädergudarna bjöd på strålande sol och varma sommarvindar. Fantastiska musikartister maxade den goda picknick-stämningen med skönsång och goa låtar.

Lagom till kvällens gyllene solnedgång gick WILHELM på scen och levererade ett känslofyllt entimmesset med helt galen energi. Tusentals festivalbesökare fick feeling och svängde med i smakbitar från MPM-showen Alone on Stage 2022. Inte minst i saxtolkningen av "Dancing in the Dark" där WILHELM hoppade ut i publikhavet för att dansa loss!

Kvällen avslutades med actionkomedin Free Guy som visades på en mäktig bioduk (74 kvm) under den stjärnbeströdda himlen, vilket blev en värdig och mysig avrundning på en grymt skön festivaldag!

 
 

MPM och WILHELM tar nu närmast sikte på Slottsskogens Azaleadal i Göteborg lördagen den 16 juli. Missa inte!

Kolla in fortsättningen på BCF-turnén som i sommar drar vidare till Malmö, Göteborg, Stockholm (extrabiofestival), Uppsala och final i Lund:

Malmö, 9 juli >
Göteborg, 16 juli >
Stockholm (extrabiofestival), 30 juli >
Uppsala, 20 augusti >
Lund, 27 augusti >

Se alla festivaldatum med MPM på plats:
MPM Kalender >

 

Foto (1-5): Isak Friberg, MPM MusicPowerMafia.

2022-07-08 • MPM


Galakonsert för Ukraina med Sveriges jazzelit

Igår sken Uppsala med värme och solidaritet när artister och band ur Sveriges jazzelit intog universitetets anrika scen. Under ledning av Ulf Johansson Werre bjöd galakvällen på musik från tidigt 1920-tal och framåt, vilket blev en total succé för fullt hus.

Storbandet Uppsala University Jazz Orchestra (UUJO) var musikvärd och gästades av bland andra Mainland Jazz Collective, Mimmi and the Original Blue, Håkan Broström, Klas Lindquist, Klas Toresson, Niklas Fernqvist, Ulf Johansson Werre Dixie Nouveaux, Matilda Johansson Werre och Olha Sopiha.

 
 
 

En mäktig konsertupplevelse till förmån för den humanitära krisen i Ukraina. Biljettintäkter och bidrag gick oavkortat till välgörenhetsinsamlingen hos Röda Korset. En konsert helt i MPM-anda!

MPM representerades av WILHELM, som bjöd på skönt saxlir och medryckande solon!

Arrangör Rotary Uppsala i samarbete med Uppsala Universitet.

 

Foto (1-2): MPM MusicPowerMafia. Foto (WILHELM): Leonard Opgenoorth, MPM MusicPowerMafia.

2022-04-05 (2024-02-18) • MPM


Swing It! Tribute to Count Basie - Uppsala University Jazz Orchestra

Nytolkade klassiker och bortglömda musikpärlor ur Count Basies repertoar framfördes under tisdagskvällen i Uppsala Universitets anrika Aula. På scen var Uppsala University Jazz Orchestra under ledning av Ulf Johansson Werre, tillsammans med gästande Erik Tengholm på trumpet och Klas Toresson på tenorsax.

Konserten rivstartade med "Shorty George" där bland annat Wilhelm Fredlund bjöd på ett ösigt improviserat saxsolo. Under kvällen levererade storbandet på musikalisk toppnivå, vilket skapade en härlig grund för gästsolisternas fantastiska tolkningar. Med gemensamma krafter fick publiken en resa tillbaka till legendariska Kansas City Six och Count Basies storhetstid!

Efter många glada tillrop och spontana extranummer avslutades kvällen med löfte om en svängig vårkonsert "Spring in Swingtime" lördagen den 7 maj!

Konserten genomfördes i sann MPM-anda med fritt inträde och en önskan att istället skänka entreavgiften till förmån för den humanitära krisen i Ukraina.

 
 
 

Foto (Toresson): Klas Toresson, DIG Jazz. Foto (Tengholm): Roger Schwalbe, Schwalbe Production. Foto (Orkester): MPM MusicPowerMafia.

2022-03-18 • MPM


Familjekonsert - En musikalisk resa med Kungliga Akademiska Kapellet

 

På lördagseftermiddagen bjöd Kungliga Akademiska Kapellet under ledning av dirigent Stefan Karpe (Professor Director Musices vid Uppsala Universitet) på en musikalisk resa runt om i Europa. Vägledd av tågkonduktör Elisabeth Wernesjö fick såväl barn som vuxna behållning av de smäktande symfonistyckena.

Musikens magiska kraft var i fokus när Uppsala Universitets Aula förvandlades från guldröd solnedgång i sommarvärmen till mystisk dramatisk natt. Mot äventyrets slut började dagen åter gry och Gershwin's "An American in Paris" bjöd på en rundvandring i Europas epicentrum. För äkta musikkänsla i såväl finstämt pianissimo som ösigt swing gästades symfoniorkestern av tre skönlirande saxofonister med Wilhelm Fredlund som lead.

Konserten genomfördes i sann MPM-anda med fritt inträde och en önskan att istället skänka entreavgiften till förmån för den humanitära krisen i Ukraina.

 
 

Foto (1-2): Kungliga Akademiska Kapellet, Musicum, Uppsala Universitet.

2022-03-14 • MPM


Många stjärnor lyser starkt på Skrapans traditionella julgig 2021

Under två vinterdagar varje år lyser många stjärnor på Uppsala Grands stora scen. Det är Skrapans Musikklasser som bjuder på traditionsenlig julshow och julkonsert. Med ungdomlig energi och utforskande känsla presenterades musikaliska godbitar med bravur! Somliga mer planerade än andra :)

Årets MPM-team representerades av Keisha, Cecilia, Karl, och Pontus. Alla som vanligt på topp, vilket lovar väl inför 2022 års gig! Synd att Ruth fick ställa in, men den som väntar på något gott ... ;)

Vid första dagens julshow uppträdde artisterna och musikerna som vanligt helt på eget bevåg. Kolla in några av kvällens insatser!

 
 
 

Video: Lukas Carlsson, Uppsala Grand för Lundellska skolan (Skrapan). Foto (Cecilia Ström): Skrapans Musikklasser, Lundellska skolan (Skrapan).

2021-12-09 (2022-03-06) • MPM


Rökigt klubbgig med King Street Quintet

Tufft livegig med King Street Quintet! Kvällen bjöd på flera överraskningar med nytolkningar och improviseringar inom jazz, soul och funk. Ungdomlig energi i rökig klubbmiljö - nice!

Konserten streamades och spelades in med livepublik. Kolla in när bandet improviserar utan gränser!

 
 

King Street Quintet:

Saxofoner ..... WILHELM (Crew)
Altsaxofon .... Maja Winther
Piano ............... Matilda Oscarsson Löwgren (Crew)
Bas ................... Theodore Jousefi (Crew)
Trummor ....... Karl Ljungholm (Crew)

 

Foto: Uppsala-Bild, Upplandsmuseet. Video: Lukas Carlsson, Uppsala Grand.

2021-12-03 (2024-02-18) • MPM


Jazz Crooner Hayati Kafe gästar Uppsala University Jazz Orchestra

Ikväll bjuder UUJO under ledning av Ulf Johansson Werre på sin första konsert sedan början av pandemin. Dagen till ära gästas storbandet av den 80-årige svenske jazzlegendaren Hayati Kafe. Publiken får följa en av de främsta skönsångarna inom jazzen tillbaka till Frank Sinatras gyllene era, vilket lovar gott för en härlig och minnesvärd musikalisk upplevelse.

 
 
 

Foto (Orkester): Schwalbe Production för Uppsala University Jazz Orchestra. Foto (Hayati Kafe): Hayati Kafe.

2021-11-15 (2022-03-05) • MPM


Keisha - No time to Waste

Keisha levererar många godbitar i ett R&B-, pop- och soulinspirerat uppträdande från Uppsala Grands stora scen. Tillsammans med grymma instrumentalister skapar hon en inbjudande atmosfär med nerv och känsla ut i fingertopparna! Häftiga och vågade vokal-runs är pricken över i:et, vilket kanske till och med gör tolkningarna intressantare än originalen?

 
 
 

Kolla även in Keishas senaste release "Waste" med tillhörande musikvideo, släppt i förra veckan! Regisserad av Keisha och Amanda Muisyo.

Visa mer (Releaser) >

 

Video (Live): Lukas Carlsson, Grand Uppsala. Video (Waste): Keisha Muisyo.

2021-10-03 (2021-10-18) • MPM


Musiken ekar över sommarvarma Öregrund

Lördagens premiärgig på Strandhotellet Restaurang Tullbackens fullsatta terrasser blev en härlig succé och den skönsjungande restaurangpubliken lyckades få WILHELM och kvällens gästartist Leo Hartman att ge precis allt i extranummer efter extranummer! Tillsammans med god mat, strålande väder och en vacker solnedgång i havet blev kvällen en fulländad njutning.

När alla sjöng med i "We Are The Champions" kunde inte barnen hålla sig stilla. Inte minst en ung tjej som knappt lärt sig gå, men ändå förmedlade sin känsla genom glada danshopp och stora ögon. En fascination som växte än mer när WILHELM gick fram och spelade för bara henne!

 
 

Redan nu på lördag den 24 juli smäller det igen, då WILHELM och Leo Hartman åter intar scenen. Musikunderhållningen börjar 20:00 med lugna gobitar som sedan steppas upp alltmer efter hand, för att bjuda på en minnesvärd kväll i fantastisk miljö!

Välkomna lördagen den 24 juli 2021. Missa inte att boka bord i god tid!

Läs mer (Kalender) >
Boka bord >

 

Foto (1): Anne Sofie Eriksson. Foto (2): Jonas Erlandsson, Strandhotellet Restaurang Tullbacken. Video: MPM MusicPowerMafia.

2021-07-20 • MPM


Sommarspelningar i sköna Öregrund - Roslagens Pärla

På Strandhotellet Restaurang Tullbackens terrasser mot havet bjuder WILHELM på musikaliska godbitar för alla smaker - ung som gammal. Kryddat med tophits från "Alone on Stage" och gitarristen Leo Hartman som gästartist från MPM Crew.

Välkomna lördagen den 17 juli 2021 från 19:00. Missa inte att boka bord i god tid!

Vi kan redan nu presentera ytterligare två spelningar på Strandhotellet resterande lördagar i juli. Info kommer inom kort!

prev next
 
 
Foto (1-3): Strandhotellet i Öregrund. Foto (4): MPM MusicPowerMafia.

2021-06-28 (2021-07-03) • MPM


Imagine 2021

Upplands regionsfinal i den stora musiktävlingen Imagine Sweden 2021 går av stapeln söndagen den 28 mars! Även i år sänds den spännande showen live på YouTube, utan publik p.g.a. kampen mot Corona. Sändningen börjar 19:00 och avslutas 21:30 med en presentation av juryns beslut.

Det bjuds på en bred musikvariation med åtta akter eller tävlingsbidrag, som gör upp om att få representera Uppland i Riksfinalen. Den stora nationella finalen som även den blir digital arrangeras i år av Region Jönköping under Kristi Himmelsfärdshelgen den 14 & 15 maj.

MPM konstaterar stolt att alla tävlingsbidrag med medlemmar ur MPM Crew har gått vidare till regionsfinalen, efter två tuffa uttagningar. Superhäftigt, men inte det minsta förvånande. Nu längtar vi spänt på att se Gina Hannuksela och bandet Baroña inta scen!

Gina Hannuksela

Sång ... Gina Hannuksela (MPM Crew)

Baroña

Sång ... Mekaella Baroña
Trumpet ... Cecilia Ström (MPM Crew)
Gitarr ... Leo Hartman (MPM Crew)

 
 
Foto (1-7): Stefan Lindgren, Röd Varg.

2021-03-26 • MPM


Keisha på Uppsala Grand

Sjunk ner i mysfåtöljen och njut av Keishas sköna sångframträdande i en uppsluppen och härlig enmansshow från sitt vardagsrum på Uppsala Grands scen. En ung artist under utveckling, som kan bli hur stor som helst!

 
 
 
Foto/Video: Uppsala Grand.

2021-02-17 • MPM


Martinas Mixtape feat. WILHELM på S:ta Clara i Gamla Stan Stockholm

Från ett underjordiskt källarvalv i Gamla Stan Stockholm ekar sköna souljazz melodier. Den naturliga akustiken kanaliserar musiken som färgas av anrik historia. Sedan 1600-talet har otaliga toner studsat mot valvets stenväggar och den här höstruskiga oktoberkvällen har Martinas Mixtape intagit scenen. Dagen till ära gästas bandet av Wilhelm, på såväl klarinett som alt- och tenorsaxofon.

 

Med känsla, nerv och musikalisk närvaro färdas både band och publik genom tid och rum. Saxofon- och klarinettmelodierna är framförda med growlande råhet som varvas med djup värme i vackra harmoniska slingor. Med utgångspunkt i bandets EP "Roses on the Moon" utforskar de gemensamt nya harmoniska komplexiteter och bjuder publiken en musikalisk äventyrsresa med hållplats i såväl Sydstaternas värmebölja som yttre rymdens magiska eter. Wilhelm tillför låtarna ny karaktär, men det sköna Mixtape-soundet förblir. Låtmaterialet varvas flitigt med nya osläppta låtar och några klassiker såsom "Summertime". Lyssna och njut!

 
 
 
 
 

Bandets debut-EP "Roses on the Moon" släpptes den 18 september 2020 och innehåller ett särpräglat, unikt och redan ikonisk neo-soul sound à la Martinas Mixtape. Singlarna "Old School Love", "Someone To" och "Same Way" har tillsammans med titelspåret "Roses on the Moon", "Like You Do" och "Never Fade" samlat ihop en ansenlig mängd spelningar på streamingsajter. Inte konstigt, eftersom låtarna är både medryckande och minnesvärda. Under de vackra harmonierna gömmer sig Martina Steffners mångfasetterade berättelser som förmedlas med stark närvaro och personlighet. Tillsammans med Edvin Widenfalk (gitarr), Joel Oscarsson Löwgren (bas), Pontus Bornelind (piano) och Karl Ljungholm (trummor) utgör det grunden för bandets samspel och samklang i såväl känsla som musikaliska uttryck.

 
 

"Grymt roligt att gästa ett så spännande band. För knappt ett år sedan bjöd jag in några av de allra främsta unga musiker jag lirat med, till att repa inför en serie spelningar med projektbandet MPM Selected Crew.

Första gången alla i kvällens gäng spelade tillsammans och lärde känna varandra var inför den hyllade "turné-finalen" på Uppsala Grand, där även gitarristerna Leo Hartman och Mattias Loshak Snöbohm ingick i projektbandet.

Ur den gruppen fortsatte Edvin, Martina, Joel, Pontus och Karl jamma tillsammans och trots pandemin föddes bandet Martinas Mixtape, som på kort tid nått stora framgångar. Med suverän samklang och fina texter har bandet hittat ett riktigt skönt melodiskt sound.

Att återförenas ikväll är jättekul och jag ser verkligen fram emot att lira tillsammans igen!"

WILHELM

 
Foto (1): Sthlms gatu- & fastighetskontor. Foto (2, 3): Arvid Runesson, Martinas Mixtape. Foto (4): MPM MusicPowerMafia.

2020-11-24 • MPM


Japan-turné med Uppsala University Jazz Orchestra

Vid den årliga julkonserten “Swinging Christmas” meddelade Uppsala University Jazz Orchestra (UUJO) att 2020 blir ett spännande år i jazzens tecken. Utöver flertalet konserter med begåvade gästartister i Sverige, kommer de besöka Japan på en turné med Tokyo Bays DisneyWorld-hotell som utgångspunkt. Jubiléums-turnén är en del av “Scandinavian Week” och UUJO:s konstnärlige ledare Ulf Johansson Werre berättar att “detta är en fin möjlighet att genom musiken stärka band mellan Japans och Sveriges universitetsvärldar”.

Turnén var tänkt att äga rum under sommaren 2020, men har tvingats flyttas fram till i höst. Den 6 oktober bär det istället av, enligt preliminära uppgifter!

 
 
 
Foto (Orkester): Schwalbe Production.

2020-04-19 • MPM


Imagine 2020

Missa inte årets regionfinal i Imagine Sweden 2020 Uppland. Finalen avgörs på stora scenen i Uppsala Konsert & Kongress, men i år helt utan publik p.g.a. kampen mot Corona. Istället sänds hela finalen via streamingsajten Twitch klockan 18:00 ikväll söndag, så att alla kan njuta av den spännande showen. Årets riksfinal är tyvärr inställd, så det här är sista chansen att se akterna i årets tävling. Imagine Sweden kommer naturligtvis tillbaka med en fullständig tävling nästa år!

MPM kan stolt konstatera att tre tävlingsbidrag som består av artister och musiker från MPM Crew lyckats kvala in till finalens tolv akter, efter två hårda uttagningar. Ett helt galet bra resultat, men inte förvånande. Vinnaren ikväll kan mycket väl finnas bland dessa tre!

Elin Vilén

Sång & Piano ... Elin Vilén (MPM Crew)

Martinas Mixtape

Sång ... Martina Steffner (MPM Crew)
Piano ... Pontus Bornelind (MPM Crew)
Gitarr ... Edvin Widenfalk (MPM Crew)
Bas ... Joel Oscarsson Löwgren (MPM Crew)
Trummor ... Karl Ljungholm (MPM Crew)

Liten Gnu

Sång & Gitarr ... Alexander (ej MPM Crew, ännu!)
Piano ... Pontus Bornelind (MPM Crew)
Bas ... Olle Hägglöf Österdahl (MPM Crew)
Trummor ... Karl Ljungholm (MPM Crew)

 
 
 

Imagine Sweden ingår i världens största musiktävling för ungdomar och unga vuxna. Vinnaren i riksfinalen får representera Sverige vid den internationella Imaginefestivalen arrangerad av Jeunesses Musicales International.

Foto (1): Imagine Uppland. Foto (2-4): Stefan Lindgren, Röd Varg.

2020-03-29 • MPM


Vinter & vårkonserter 2020

MPM Crew är redan bokade för många spännande gig i olika bandkonstellationer under 2020. Spelningar på allt från stora musikfestivaler till slutna företagsevent och små mysiga privata fester. Här presenteras några utvalda evenemang under första halvåret, som är öppna för alla. Varmt välkomna!

OBS! Kampen mot Corona-viruset medför risk för ändringar i eventplaneringen. Dagsaktuell status framgår i vår kalender ... Läs mer

 

Imagine 2020 (Deltävlingar)
UKK
Elin Vilén, Liten Gnu, Martinas Mixtape & Gina Hannuksela m.fl.
2020-02-08 & 2020-02-09, klockan 18:00
Läs mer (extern site 1)
Läs mer (extern site 2)
Läs mer (extern site 3)
Biljetter (extern site 1)
Biljetter (extern site 2)

 

"Let's Spend the Night Together"
Celsiusskolan Uppsala
Skrapans Musikklasser m.fl.
2020-03-25, klockan 19:00
Läs mer (extern facebook)

 

"Funk & Latinokväll"
Cousteau Uppsala
Funky Latin Project
2020-03-27, klockan 20:00
Läs mer (extern facebook)

 

Imagine 2020 (Regionfinal)
UKK
Elin Vilén, Liten Gnu & Martinas Mixtape m.fl.
2020-03-29, klockan 18:00
Läs mer (extern site 1)
Läs mer (extern site 2)
Biljetter (extern site)

 

"Blue Sinatra"
Uppsala Universitets Aula
Uppsala University Jazz Orchestra
2020-04-20, klockan 19:00
Läs mer (extern facebook)
Läs mer (extern site)

 

Blue House Youth Jazz Festival 2020
Konserthuset Stockholm
UKS Storband, Tight Junctions m.fl.
2020-04-25 & 2020-04-26
Läs mer (extern facebook)
Läs mer (extern site)

 

Skrapans Vårshow
Uppsala Grand
Skrapans Musikklasser
2020-05-05, klockan 19:00
Läs mer (extern site)

 

Skrapans Vårkonsert
Uppsala Grand
Skrapans Musikklasser
2020-05-06, klockan 19:00
Läs mer (extern site)

 

Uppsala Youth Jazz & Blues Fest 2020
UKK
MPM Selected Crew, UKS Storband, Tight Junctions m.fl.
2020-05-16, klockan 14:00-22:00
Läs mer (extern facebook)
Läs mer (extern site 1)
Läs mer (extern site 2)

 

Vårkonsert "Blue sing-so-long!"
Uppsala Universitets Aula
Uppsala University Jazz Orchestra, Kungliga Akademiska kapellet & Uppsala Akademiska kammarkör
2020-05-18, klockan 17:30
Läs mer (extern facebook)
Läs mer (extern site)

 

"Moshimoshi - Jazz Journey Japan"
Uppsala Missionskyrka
Uppsala University Jazz Orchestra
2020-05-28, klockan 19:00
Läs mer (extern facebook)
Läs mer (extern site)

 

UMK Vårkonsert
UKK
Uppsala Musikklassers Orkesterklasser
2020-06-01, klockan 18:00 & 20:00
Läs mer (extern site)

 

Japan Turné
Japan (JPN)
Uppsala University Jazz Orchestra
2020-06-06 till 2020-06-17

 

2020-02-01 (2020-03-20) • MPM


Äkta musikalisk tillfredsställelse har fått ett ansikte

"Äkta musikalisk tillfredsställelse har fått ett ansikte” när Pontus Bornelind njuter av övriga bandets framförande av “When You Wish Upon A Star”. På scen spelade MPM Selected Crew några härliga julmelodier, men även “Creep” och andra kraftfulla och känslosamma låtar.

 

Inspelat på Uppsala Grand vid Skrapans Julshow.

Piano ... Pontus Bornelind (MPM Crew)
Gitarr 1 ... Leo Hartman ("Creep") (MPM Crew)
Gitarr 2 ... Mattias Loshak Snöbohm (MPM Crew)
Gitarr 3 ... Edvin Widenfalk (MPM Crew)
Bas ... Joel Oscarsson Löwgren (MPM Crew)
Trummor ... Karl Ljungholm (MPM Crew)
Sång ... Martina Steffner (MPM Crew)
Saxofon ... Wilhelm Fredlund (MPM Crew)

 

2019-12-17 (2020-01-07) • MPM


MPM  >  Gig & event  >  Aktuellt

<          1     2     3     4     5          >