Målsättning

Musiksyndikatet MPM MusicPowerMafia grundades av saxofonisten Wilhelm Fredlund år 2014, på sin 13-årsdag, för att hjälpa unga artister nå ut i världen med ett kraftfullt musikaliskt avtryck i solidaritetens tecken.

 

Värdegrund

MPM arbetar utifrån värdegrunder för att bidra med underhållning, bistånd, jämställdhet och jämlikhet. För oss innebär det att vi motsätter oss alla former av rasism, sexism, homofobi, mobbning och övrig diskriminering.

 
 
 

AidGate

MPM jobbar med biståndsprojekt och ger hjälporganisationer bidrag insamlade via gig, konserter och liknande evenemang. Vi samarbetar bland annat med Barncancerfonden som bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver. Visionen är att utrota barncancer.

Läs mer >

 

Verksamhet - Lokal & Global

Vår verksamhet har inga geografiska gränser och effekterna av vårt arbete syns runt om i hela världen. Tack vare många lokala gig och event berikar MPM i första hand kulturlivet i Uppsala med omnejd.

Vi supportar och bidrar till att Uppsala skall bli Europeisk kulturhuvudstad 2029.

 

MPM Akademi

MPM Akademi är ett kunskapsbaserat musikforum som är under utveckling. Här kommer du finna artiklar, intervjuer, lexikon med mera, som handlar om allt från musikteori och -terminologi till lagar, förordningar, vedertagna regler och praxis inom musikbranschen.

Målet är att tillhandahålla ett flexibelt verktyg som är både lärorikt och användarvänligt. Ett verktyg som kan hjälpa när du letar dig fram i musikbranschens snåriga djungel.

Läs mer >

 

Följ oss

Genom att prenumerera på MPM uppdateras du via mejl när vi släpper ny musik, om våra kommande gig och mycket mer! Detta är det bästa och enklaste sättet att följa oss.

 

 

MPM Crew

Medlemmarna i MPM Crew deltar aktivt i biståndsprojekt, enskilt eller i grupp, för att med musikens kraft ge glädje och stöd till unga och gamla som lever ett utsatt liv. Utöver medlemmarna finns det en mängd artister som samverkar på våra gig och evenemang och representerar MPM vid enstaka tillfällen. Alla medverkande artister bidrar med värdefulla insatser för att uppfylla MPM:s målsättning och vision.

Medlemmar i MPM Crew får hjälp med marknadsföring bland annat på MPM:s site och erbjuds passande gig-förfrågningar. De får även tillgång till replokal samt professionell ljud- och ljusutrustning i samband med konserter när de representerar MPM, samt inte minst ett professionellt mentorskap.

 

MPM Mentor

Våra mentorer besitter kunskaper som är ovärderliga för oss. Deras musikaliska vägledning och lärdomar om artisteri och scenframföranden utvecklar ständigt MPM Crew. Med hjälp av mentorer kan vi bygga ett kontaktnät över hela världen.

Läs mer >

 
 
 

MPM Sponsor

Vi har världens bästa sponsorer - våra föräldrar, kompisar, vår underbara publik och några fantastiska företag.

Alla kan vara med och hjälpa. Privatpersoner, företag och varför inte våra skolor. Vi behöver allt stöd vi kan få. Replokaler, PA-utrustning, marknadsmaterial, transporter inklusive roddare och volontärer.

Läs mer >

 

 

Musikens magiska kraft

Musiken använder ett språk som alla på jorden kan känna och förstå. Den bygger broar mellan människor och sprider ofta känslor som inte går att uttrycka med ord. Den ljuder på ett lågnivåspråk som utan översättning kan uppfattas av våra kroppar, inte bara via hörseln. Den sätter fart på synapserna i våra hjärnor och bygger på så vis även broar mellan våra sinnen och organ. Musiken kan därför påverka hela vårt känsloregister och hela vår kropp. Det är denna aktiverade reaktion mellan kropp och själ som ger musiken dess magiska och helande kraft.

2015-11-01 • MF